Даша Квіткова нещодавно вперше стала мамою і поки не повернулася в допологову форму. Дружина Микити Добриніна показала набрякле тіло після пологів.

Всього 9 днів тому Даша Квіткова і Микита Добринін вперше стали батьками. Модель подарувала чоловікові сина Лева. Зіркове подружжя вже хрестило хлопчика. Однак після пологів у Даші виникла проблема.

До вагітності Даша могла похвалитися стрункою фігурою і плоским животиком. Однак після пологів її тіло не поспішає повертатися до колишніх форм. Квіткова зізналася, що вона не може дивитися на себе в дзеркало, оскільки її тіло набрякло і нагадує желе. Про це дружина Добриніна розповіла в сторіс свого мікроблогу.

"Ну, насправді, мені ще належить величезна робота над своїм тілом... зізнаюся чесно, зараз проходячи повз дзеркало, я на себе не дуже-то можу дивитися. І у мене немає постродовой депресії, коли я там ходжу і мені хочеться ридати, просто в моменті, коли я дивлюся на себе в дзеркалі, хочеться, щоб моє тіло стало колишнім. У мене ще дуже набрякле тіло, до такої міри, що я навіть кільця не можу ще носити. Тому що все воно ось таке ось желейне», - поділилася з фанатами Даша.

Квіткова має намір в найкоротші терміни привести своє тіло в порядок, оскільки вже через три місяці зоряне сімейство планує відправитися на відпочинок в жаркі країни. На той час Даша планує схуднути настільки, щоб їй було комфортно позувати в купальниках.

Як повідомлялося раніше, Даша Квітква відверто розповіла про проблеми в шлюбі з Микитою Добриніним.

Hyser також писав, що перед пологами Даша Квіткова зізналася, що у неї є непереборне бажання напитися.