У Києві п'яна жінка за кермом Audi влаштувала ДТП

В Києві сталося ДТП за участю автомобіля Audi, за кермом якого перебувала жінка в стані алкогольного сп'яніння. На місці аварії зібралося багато людей, які хотіли влаштувати самосуд над порушницею. Про це інформує dtpkievua в instagram.

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері в середу, 21 липня на столичній Оболоні. За попередньою інформацією жінка в стані алкогольного сп'яніння, керуючи автомобілем Audi втратила контроль над авто і в результаті цього вилетіла з проїжджої частини, протаранивши стовпи та дерево. Відзначається, що саме завдяки дереву машина не вилетіла на пляж, де в цей час відпочивали люди.

Відзначається, що удар був такої сили, що у автомобіля вирвало крісло. По всій проїжджій частині валялися частини машини. Згідно з інформацією жінка ледь не вбила людей, тому незабаром на місці ДТП зібралося багато людей і почалися справжні народні хвилювання. Місцеві жителі не відпускали жінку на експертизу і хотіли влаштувати самосуд. На місці події працювало чотири патрулі поліції, щоб стримати народний гнів.

Як з'ясувалося пізніше ДТП влаштувала суддя Деснянського району Світлана Калегаєва. У мережі з'явився ролик з винуватицею ДТП, коли та в наручниках сиділа в автомобілі патрульної поліції.

Раніше портал Hyser повідомляв, що під Києвом сталася серйозна ДТП, очевидці знепритомніли.

Також наш портал інформував, що на Івано-Франківщині в ДТП розбився український футболіст.

Нагадаємо, що у Криму вантажівка без гальм на повній швидкості протаранила п'ять легкових автомобілів.