Наталія Корольова вирушила на відпочинок до Туреччини. Зірка показала фанатам, як оригінально проводить час за кордоном.

Популярна співачка Наташа Корольова вирушила у відпустку. Відпочиває виконавиця разом зі своїм чоловіком Сергієм Глушко в Туреччині, в курортному місті Бодрум. Судячи з усього, артистка пробачила невірного чоловіка за його пригоди «наліво», і відносини між подружжям налагодилися.

Як повідомила співачка шанувальникам, перед поїздкою вони з Сергієм прищепилися від коронавірусу. І тепер можуть спокійно подорожувати.

Мікроблог Корольовою тепер справно поповнюється новими сторіс з відпустки. Судячи з опублікованих відео, Корольова і Глушко відпочивають разом з Ідою Достман.

Так, Наталя показала, як з причалу годує риб. Співачка кинула в море млинець, який за лічені секунди був розірваний і з'їдений рибками. Вода аж "закипіла" від риб'ячої активності. Іда запропонувала взяти сачок і тут же ловити рибу. Однак зіркові подружки продовжили годувати рибу, а не ловити її.

Нагадаємо, на початку року Наталія Корольова та її чоловік Сергій Глушко пережили складний час. Тоді стало відомо, що стриптизер зрадив співачці з починаючою актрисою Анастасією Шульженко. Дівчина навіть заявила, що вагітна від Тарзана. Однак Глушко покаявся перед Корольовою, і співачка пробачила його. Артистка вирішила зберегти свій шлюб.

Як повідомлялося раніше, у мережі з'явилися рідкісні кадри. Мама Наташі Корольової показала свою старшу дочку.

Hyser також писав, що Наташа Корольова влаштувала собі яскраву фотосесію, показавши відверте декольте. Однак фоловери розкритикували зірку за її «протези».