Оля Полякова поділилася з шанувальниками оригінальним відео. Артистка показала, як "запалює" під пісню своєї колеги.

Оля Полякова продемонструвала фанатам, що в українському шоу-бізнесі немає заздрості до успіхів колег по сцені. Артистка записала відео, в якому "запалює" під пісню Насті Каменських.

Суперблондинка опублікувала в сторіс свого мікроблогу оригінальне відео. Зірка показала, як танцює і підспівує хіту Каменських «Червоне вино». Нагадаємо, ця пісня стала заголовною в новому альбомі дружини Потапа і дала назву всій платівці.

Полякова звивалася і наспівувала мелодію з хіта колеги на задньому сидінні авто. На екрані, вмонтованому в передню панель машини, транслювався кліп Каменських. Так що Оля насолоджувалася не тільки піснею, а й відеорядом.

Одягнена Оля була в жовту футболку з написом, а ось нижньої частини аутфіта зірки на відео не видно. Замість макіяжу Полякова використовувала одну з численних «масок» Instagram, хоча Суперблондинка не соромиться періодично показувати фоловерам свою природну красу.

Каменських, у свою чергу, відреагувала на вчинок Полякової. Настя репостнула сторіс Суперблондинки в свій мікроблог і підписала її коротко: «Обожнюю».

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова показала, як харчується після походу в лазню. Суперблондинка не стримує себе.

Hyser також писав, що Оля Полякова продемонструвала свою гнучкість під час концерту. Зірка практично стала "на місток" і ледь не засвітила нижню білизну. Ось це так!