Дівчина з Харкова показала, як її 7-річна племінниця курить кальян

Порою блогери наважуються на самі божевільні вчинки для того, щоб знайти популярність і приманити ще більше фоловерів. Так, в соціальній мережі Instagram розгорівся гучний скандал. Одна з користувачок показала, як вчить курити свою 7-річну племінницю. Про це повідомляє unian.

Дівчина з Харкова Христина Крюкова (_kristina_cosmetologist_) опублікувала в "сторіс" відеоролик на якому зовсім ще маленька дівчинка курить кальян. Варто відзначити, що на сторінку блогерки підписані майже 80 тисяч осіб, серед яких з великою ймовірністю можуть бути і діти.

У підписі до відео дівчина вказала, що 7-річній дівчинці покурити кальян дозволили батьки. Однак таке пояснення користувачі Мережі не оцінили й вибухнули критика на адресу блогерші. В Інтернеті розкритикували та закликали притягнути до відповідальності батьків дівчинки і її тітку-блогера, яка судячи з того, як дитина управляється з кальяном, дає їй курити вже не перший раз.

Після того як скандал почав набирати обертів Христина Крюкова опублікувала новий пост, в якому спробувала виправдатися за кальян. Дівчина заявила, що коли дитина курила кальян поруч стояли батьки. Блогерка зазначила, що їй все одно на критику з боку користувачів мережі, але разом з тим погодилася, що такі кадри, як мінімум, не потрібно було публікувати в мережі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що збірна України з футболу потрапила в гучний скандал.

Також наш портал інформував, що у дитячому таборі Києва розгорівся гучний мовний скандал.

Нагадаємо, що фінал гучного скандалу навколо Сільпо сильно порадував українців.