В одному з сіл Київської області виявили дивовижну птицю з чотирма лапами

У мережі з'явилися фотографії незвичайної птах, у якій є дві зайві лапи. Користувачі соцмереж розсудили, що це, хоч і незвичайний — але баклан. Місцеві жителі розшукують спеціальну службу, яка могла б допомогти в подібній ситуації. Про це повідомляє iнформаційний портал "Апостроф".

Зовсім не виключено, що подібна мутація може бути наслідком Чорнобильської катастрофи, після якої дослідники і місцеві жителі фіксували безліч різних патологій у різних видів тварин. Та й сама територія Чорнобиля продовжує дивувати навіть через роки.

Так, на території Чорнобильського заповідника випадково знайшли раніше невідоме озеро, яке вже отримало назву — "око Полісся". Відомо, що раніше дану ділянку заповідника просто не досліджували, проте озеро все ж було виявлено під час обльоту місць, які в минулому році страждали від пожеж. Примітно, що озеро виявилося далеко не маленьким.

Представники Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника відзначають, що заповідник настільки великий, що в ньому як і раніше багато незвіданих ділянок. Також вчені відзначають, що озеро стало більш круглим, хоча раніше мало форму трапеції. Крім того, видно, що в штучний ставок входять і виходять канали.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Україні знайшли найчистіший курорт Чорного моря.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали, як популярний курорт розчищають від докучливих шкідників.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, що туристи в Кирилівці масово скаржаться на алергію через морську воду.