Не стало легендарного американського музиканта Джої Джордисона

Мільйони шанувальників по всьому світу в жалобі через раптову смерть легендарного барабанщика і засновника знаменитої групи Slipknot Джої Джордісона. Серце музиканта зупинилося на 46-му році життя. Про це інформує видання The Rolling Stone.

За словами представника сім'ї Джої Джордісона легендарний барабанщик помер уві сні. При цьому причина смерті не уточнюється. Рідні музиканта закликали представників ЗМІ поважати їх приватне життя і не турбувати їх. Відзначається, що похорони будуть закритими для широкої громадськості, тому будь-який бажаючий не зможе попрощатися з улюбленим музикантом.

Джої Джордисон. Фото: скріншот YouTube-відео
Джої Джордисон. Фото: скріншот YouTube-відео

Рок-група Slipknot заснована в штаті Айова в 1995 році. Джої Джордісон був співавтором безлічі хітів і зіграв значну роль у раптовому успіху групи. Кілька альбомів групи були визнані платиновими.

Відзначається, що протягом 18 років Джої був ключовим учасником Slipknot і дивував шанувальників своєю грою на барабанах. За версією журналу Classic Rock музикант займає 13 місце серед 50 кращих барабанщиків в жанрі рок. Однак у 2013 році Джордісон пішов з групи. З цього приводу ходило багато чуток, але через кілька років музикант пояснив, що покинув колектив через неврологічне захворювання, що зробило негативний вплив на його координацію.

Однак на цьому музикант не закинув свою музичну кар'єру. Йому вдалося відновитися і заснувати нову групу Vimic, яка грала в стилі хеві-метал.