Юлія Мендель розповіла, скільки отримувала на посаді прессекретаря президента Зеленського

Юлія Мендель, яка донедавна була прессекретарем президента України Володимира Зеленського, після свого відходу з посади обійшла чимало інтерв'юерів і стала гостею низки телеканалів, щоб розповісти про свою минулу роботу. Так, нещодавно вона відповіла на 33 запитання ведучої "Ранку на ІСТV", зокрема розповівши про те, скільки отримувала на своїй посаді.

Юлія Мендель зізналася, що як тільки вона зайняла посаду прессекретаря її зарплата становила 15 тисяч гривень, проте з часом її підвищили до 40 тисяч гривень. Також нещодавно Мендель купила квартиру і ведуча поцікавилася у скільки їй обійшлася покупка. Колишній прессекретар не дала точної відповіді, зазначивши, що житло коштувало близько мільйона, "не дуже дороге".

Крім того, Юлія Мендель нещодавно написала книгу "кожен з нас президент", в якій, зокрема, можна зустріти цитату: "Єрмак - друга особа в державі". Це викликало шквал критики з боку українців, оскільки згідно з Конституцією другою особою в країні є спікер парламенту.

Варто відзначити, що нещодавно Мендель задекламувала перші гонорари від продажу книги. Так, в середині липня "Клуб Сімейного Дозвілля" видав її книгу накладом 752 примірники українською мовою і 1327 російською мовою. За цей час книга принесла Мендель 20,1 тисячі гривень.

Раніше портал Hyser повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський призначив собі нового прессекретаря: що про нього відомо.

Також наш портал інформував, що спливли подробиці зустрічі Володимира Зеленського з Ангелою Меркель.

Нагадаємо, що у Зеленського планують масову депортацію росіян.