Філіпа Смоктуновського госпіталізували до психіатричної лікарні

Син легендарного радянського і російського актора Інокентія Смоктуновського, Філіп Смоктуновський був госпіталізований в психіатричну лікарню. Чоловік відмовлявся від їжі і скаржився на сплутану свідомість. Про це повідомляє Інформаційний портал Стархіт.

63-річний Філіп Смоктуновський останнім часом скаржився на проблеми зі здоров'ям, зокрема на сплутану свідомість, а також відмовлявся приймати їжу. Стан актора вимагав допомоги фахівців, тому його було госпіталізовано. Як з'ясувалося пізніше чоловік потрапив до психіатричної клініки. В якому стані артист перебуває на даний момент невідомо.

Філіп Смоктуновський. Фото з мережі
Філіп Смоктуновський. Фото з мережі

Варто відзначити, що про сина актора Інокентія Смоктуновського практично нічого невідомо, оскільки в останні роки чоловік вів самітницький спосіб життя і практично ні з ким не спілкувався.

В молодості Філіп Смоктуновський вирішив піти по стопах свого знаменитого батька і вступив до театрального училища імені Щукіна. Однак закінчити навчання, і отримати диплом у нього так і не вийшло. Свого часу він все-таки кілька разів з'являвся на телеекранах. Він зіграв епізодичні ролі у фільмах: "Мертві душі", "Двоє під однією парасолькою", "Під кінець ночі" і "Маленькі трагедії". Зробити крок в кар'єрі так далеко як батько у актора не вийшло, тому пізніше він присвятив себе перекладу науково-популярної літератури.