До мережі потрапила інформація, що Герої ЗСУ ліквідували чергового путінського окупанта, який заявив, що він готовий воювати за пельмені. Так, ця людина вирушила воювати проти українців за їжу, за що було покарано.

Цю інформацію надали на порталі новин «ТСН»

Потрібно повідомити, що росіянин, який добровільно поїхав до України воювати за путіна, був готовий боротися за пельмені. Для того, щоб знайти свою смерть на території України, він проїхав понад 2 тисячі кілометрів.

Цей окупант, якого звати Микита Котенєв, мешкав на території Кіровської області росії. Як не дивно, цей путінський доброволець заявив, що він готовий боротися за пельмені.

Цей 36-річний росіянин навчався у Московському вищому командному училищі, що говорить про те, що мав певні військові навички. Однак він більше ніколи не зможе поїсти свої улюблені пельмені, оскільки українські Герої ліквідували путінського окупанта на території України.

Важливо відзначити, що цей Микита Котенєв був ліквідований ще 3 жовтня 2022 року. Його смерть була підтверджена у російській школі, де він раніше навчався.

Також є відомості, що у «бійця за пельмені» залишилася дружина та троє дітей.

Читайте також:

На згарищі зруйнованого міста: у центрі українського Маріуполя окупанти зводять новорічну ялинку. Відео

Точно в яблучко: ЗСУ показали, як за допомогою дронів б'ють по окупантах. Ювелірна робота

Аж дух захоплює: українські десантники показали, як громять російських окупантів. Відео