Усім добре відомий український державний та політичний діяч, а також секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року Олексій Данилов потужно пожартував з російського тирану путіного. Так, український високопосадовець жорстко протролив диктатора росії.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «24tv»

Насамперед слід повідомити про те, що глава росії терорист путін вперше за три роки особисто прилетів до білорусі. Так, він зустрівся з іншим диктатором Лукашенком у Мінську 19 грудня.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов не зміг не прокоментувати цю дію російського тирана і дав йому досить цінну пораду.

Також Олексій Данилов акцентував особливу увагу на тому, як путін вистрибнув із літака після прибуття до Мінська.

Український політичний діяч нагадав, що путіну 70 років і що у його віці «стрибатиме він ще не довго». Також, на думку українського чиновника, стрибок путіна був досить показовим, що має певний сенс.

"Не треба стрибати, треба вже про землю думати", - сказав Олексій Данилов.

Читайте також:

росіяни, приготуйтеся удобрювати український чорнозем: генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг розповів про плани путіна

«Сало своє принесемо і борщ»: руда бабуся з «Загонів путіна» заговорила українською мовою, забувши, що її знімає камера. Відео

"Розбив надії кремля": ЗМІ розповіли, як путін назвав Зеленського, сховавшись від нього