Нещодавно Президент Володимир Зеленський заявляв, що росія хоче влаштувати нову масштабну атаку на Україну в 2023 році, сподіваючись на мобілізацію. Згодний із ним і Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов.

Так, Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данилов не виключає можливості оголошення загальної мобілізації в росії та нового наступу противника.

В ефірі національного телемарафону Данилов зазначив, що кремль також може закрити кордони для виїзду з росії чоловіків віком до 65 років.

"Є інформація, що для росіян можуть взагалі перекрити всі кордони, не випускати взагалі чоловіків до 65 років за межі цієї країни. Я вважаю, що так треба було зробити давно, і їх треба обгородити парканом. І якби цивілізований світ приймав цивілізовані правила, то вони б російську федерацію давно мали вже закрити раз і назавжди, щоб жоден літак, жоден автомобіль із території цієї країни взагалі не мав права виїжджати. Там на сьогодні розглядається питання загальної мобілізації", – наголосив Данилов.

Крім того, Данилов заявив, що росія повинна переглянути свою агресивну політику по відношенню до цивілізованого світу. Адже інакше кількість вибухів на її території лише збільшуватиметься.

Читайте також:

Київ без електрики: українська вчителька з ноутбуком провела урок просто посеред вулиці. Відео

Данилов потужно пожартував над путіним, розсмішивши українців

Подивіться на це обличчя: ЗСУ "уклали" окупанта, який воював в Україні за пельмені. Фото