Очищення вогнем - давній, ще язичницький ритуал, який, мабуть, має кожен народ. Зараз для росії це особливо актуально, адже через те, що вона проводить в Україні "операцію із захоплення нових територій", знищуючи тисячі українців, дія бумерангу особливо відчутна. Ще б пак, на території росії щодня виникають пожежі.

Сьогодні, 23 грудня, пожежникам довелося їхати на північний захід російської столиці. На цей раз спалах трапився на території будівлі Головного управління росгвардії в москві.

Про це повідомляють телеграм-канали з посиланням на екстрені служби.

Так, у столиці росії спалахнув гуртожиток ОМОН на вулиці Твардовського. З'ясувалося, що пожежа сталася на сьомому поверсі десятиповерхової будівлі у кімнаті зберігання бронежилетів.

Пожежі спочатку присвоєно ранг 1-ВІС, що означає, що для гасіння пожежі можливостей двох пожежних розрахунків буде недостатньо.

"Вогнища займання знаходиться в крилі гуртожитку. Проведено евакуацію. Пожежу вдалося оперативно локалізувати", - пишуть росЗМІ.

Вже відомо, що під час пожежі в будинку гуртожитку ОМОН ГУ МВС у москві ніхто не постраждав. Як заявили в регіональному главку МНС, о 12:12 спалах повністю загасили.

"Площа спалаху склала чотири квадратні метри, о 12:12 його загасили. Відомостей про постраждалих не надходило", - сказали у прес-службі.

Читайте також:

На росії прямо в порту горить єдиний авіаносець "Адмірал Кузнєцов". Готується піти за "Москвою"

Депутати Держдуми пакують валізи: в елітному селищі Балашиха під москвою масштабна пожежа

москві приготуватися: Пентагон дозволив Україні стріляти територією рф – ЗМІ

москва у вогні та пекельному диму: горить найбільший торговий центр, чути вибухи. Відео