Відомий український політичний діяч, розвідник, блогер, політичний та військовий оглядач, а також радник офісу президента України Олексій Арестович заявив, що його близька людина героїчно загинула під Бахмутом у битві з путінськими окупантами.

Цю інформацію надали на порталі новин «УНІАН»

Олексій Арестович поділився трагічною новиною про загибель свого близького друга, який боронив Україну від російських окупантів.

Крім цього, радник Офісу президента вирушив у соціальну мережу, щоб повідомити українців про сумну для нього втрату. Так, його близький друг Олександр Снігурівський загинув під Бахмутом.

Також український політичний діяч нагадав, що Олександр Снігуровський був актором "Чорного квадрата" та працював шеф-кухарем. Його покійний друг раніше жив у Каліфорнії зі своєю родиною. Однак після російського вторгнення він купив за свої гроші амуніцію та вирушив воювати за свою рідну Україну.

"Наполегливо навчався, десятки разів виходив за лінію, був одним із найкращих розвідників. Відмовився йти з вкрай небезпечної позиції (хоча мав можливість) і загинув на ній у тяжкому бою. Залишилися дружина та маленький син", - звернувся до українців Олексій Арестович.

Читайте також:

Арештович попередив українців: миру ще не буде півроку. Потрібно готуватися

Російські практикують френдлі фаєр: Арестович розповів, чому Україна гарантовано отримає перемогу у війні з Росією

Путін звернувся до шаманів: Арестович розповів, що відбувається у свідомості кремлівського диктатора

"Вже ніхто не сміється": у пропагандистів у прямому ефірі трапилася істерика. Бояться ЗСУ, як вогню. Відео