На росії масово горять торгові центри. Лише за листопад-грудень 2022 року у "сусідів" сталося одразу кілька великих пожеж у торгових центрах та на складах рітейлерів: "Шовковий шлях", "Гагаринський", "Айсберг", "Лотос", склад Ozon, "Бумеранг", Колгоспний ринок та інші... І ось черговий інцидент стався на Кубані.

Так, о 08:15 диспетчеру Тбіліського пожежно-рятувального гарнізону надійшло повідомлення про пожежу у станиці Тбіліського Краснодарського краюна вулиці Жовтневій у ТЦ "Вега".

Очевидці розповіли, що бачили, як язики полум'я та чорні клуби диму височіли над будівлею. Вони ж опублікували епічне відео пожежі у соцмережах.

"О 08:23 після прибуття першого пожежного підрозділу встановлено, що сталося займання будівлі на площі 1000 квадратних метрів", - повідомили у прес-службі ГУ МНС Росії Краснодарським краєм.

Насамперед було проведено розвідку приміщень двома ланками газодимозахисної служби.

При ліквідації пожежі було задіяно 63 особи, 18 одиниць техніки, від МНС Росії 39 осіб особового складу, 10 одиниць техніки.

О 9:07 пожежникам вдалося його локалізувати. Станом на 9:30 відкритого горіння вже не було, пожежники проливали ділянки, що тліли, щоб не допустити повторного займання.

Евакуація не проводилася, постраждалих немає, розповіли у МНС.

Читайте також:

На Росії прямо в порту горить єдиний авіаносець "Адмірал Кузнєцов". Готується піти за "москвою"

Депутати Держдуми пакують валізи: у елітному селищі Балашиха під москвою масштабна пожежа

Москве приготуватися: Пентагон дозволив Україні стріляти по території Росії - ЗМІ

москва у вогні та пекельному диму: горить найбільший торговий центр, чути вибухи. Відео