Ще з вересня 2022 року кремлівського пропагандиста володимира соловйова дивляться вдвічі менше, ніж раніше, а його середній рейтинг у грудні впав до 12,5%. Саме з цієї причини соловйову доводиться вигадуватись і вигадувати скандал за скандалом, щоб повернути свою аудиторію. Одним із тих, на кого солов'їв почав найчастіше "нападати", виявився колишній "міністр оборони днр", терорист ігор стрільців-гіркін. Але й той за словом у кишеню не лізе.

Так, усе почалося з того, що 14 грудня Володимир солов'їв в ефірі "солов'їв Live" сказав, що гіркіна відправили воювати в Україну, але він "обертався і повернувся назад". Того ж дня ігор стрільців-гіркін 14 грудня звинувачував солов'єва у брехні та покликав його на публічні дебати.

Російський терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, якого Нідерланди розшукують за збиття на Донбасі рейсу MH17 Malaysia Airlines в 2014 році, заявив, що у разі програшу Путіна в російсько-українській війні, кремлівський пропагандист Володимир Соловйов спробує втекти з Соловйова .

Про це колишній "міністр оборони ДНР" сказав під час виступу на передачі "Радар". Відео він опублікував у себе у Telegram-каналі.

"Якщо ви ще розраховуєте відсидітися не на озері Комо, де у вас конфіскували пару вілл, а в Ізраїлі, то мені відсидітися не доведеться. Я б, звичайно, зробив усе, щоб ви теж не встигли туди втекти. Це єдине, чого ви досягли. своїми виступами. З чим я вас і вітаю", - наголосив Гіркін.

Читайте також:

Схоже на онкологію: путінський пропагандист солов'їв порадував українців хворим на зовнішній вигляд. Відео

Видали нову методичку: солов'їв почав скиглити про поразку росії у війні з Україною

"Двійник Зеленського" з Кварталу розсмішив українців, пожартувавши про солов'я та лисого Ківа.

Буде сильний удар по окупантах: Німеччина відправить в Україну грізну техніку. Про що домовились