Через постійні відключення від світла українцям розповіли, як можна отримувати платіжки за газ у банківських відділеннях. Так, в умовах блекауту можна отримувати комунальні платежі у банках.

Цю інформацію надали на порталі «obozrevatel»

Через загрозу масованих ракетних обстрілів з боку росії залишається досить високою, в «Нафтогазі» повідомили про нові партнерські банківські відділення. Це говорить про те, що українці зможуть прийти до банку під час блекауту, щоб отримати платіжку за газ. Також у відділеннях Ощадбанку можна буде отримати довідку про відсутність заборгованості та рахунок на оплату заборгованості.

Окрім цього, у «Нафтогазі» опублікували адреси партнерських банків та відділень Нової пошти, де українці можуть отримувати платіжки за газ навіть під час тотального блекауту.

Ще у відділеннях банку ПУМБ можна отримати довідку про відсутність заборгованості, акт звірки взаєморозрахунків, рахунок на оплату заборгованості та змінити власника.

"Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" спільно з партнерами продовжує надавати послуги для всіх клієнтів компанії на підконтрольній території України, незважаючи на аварійні відключення електроенергії. ... Відділення обладнане генераторами", – заявили у «Нафтогазі».

Читайте також:

Навіть якщо в магазинах нічого немає: готуємо пісний борщ із квасолею та кількою в томаті. Рецепт

Краще зробити запаси та відкласти гроші: українцям розповіли, що буде з продуктами у магазинах при повному блекауті

На чому можна приготувати їжу, якщо відключили газ та електрику. Прості способи