У понеділок, 26 грудня, близько полудня у російській столиці очевидці помітили у небі військові гелікоптери.

Все відбувалося у самому центрі москви. Свідки встигли зафіксувати на камеру смартфонів військову техніку, що літає. Ролик опубліковано у ТГ-каналі "Обережно, москва".

За словами очевидців, над вулицями пролетіли щонайменше чотири Мі-8, один із них був помічений біля будівлі ФСБ. Інших подробиць поки що немає.

У той же час у прикордонній Білгородській області росії просто зараз звучить сигнал повітряної тривоги. Також "бавовна" у Курській області. Телеграм-канали пишуть у цих двох областях росії зараз "гучно і тривожно".

А тим часом у Мережі вже жартують, що незабаром у москвичів з'явиться чудова нагода подивитися на війну, яку вони так хотіли, наживо.

Крім того, є припущення, що після нічних вибухів на стратегічному аеродромі в Енгельсі, що на відстані 860 км від москви, було ухвалено рішення забрати звідти частину літаків.

Ще б пак, російське інформаційне агентство Baza написало, що в ніч на 26 грудня в Енгельсі в районі аеродрому вили сирени повітряної тривоги і був чутний вибух. За попередніми даними, загинули 3 людини, ще четверо були госпіталізовані.

Довідка: на військовому аеродромі "Енгельс" в Саратовській області знаходиться база стратегічної авіації росії, яка входить до ядерної тріади. На авіабазі базуються стратегічні бомбардувальники Ту-95, які здатні нести ядерні боєприпаси. Також саме з цієї бази російські війська завдають масованих ракетних ударів по Україні.

Читайте також:

Син кадирова зганьбився у рингу під час турніру змішаних єдиноборств. Відео облетіло мережу

Кінець путіна та повернення Криму: у Зеленського розповіли про перемогу України

США вже прямо попередили путіна. Тепер йому мало не здасться. Вже почав замовлятися