Українська влада не повідомляє про реальну кількість загиблих українських солдат під час російсько-української війни. Відомо лише, що втратили росіян у 6 разів більше, але це не тішить, адже кількість загиблих українців досить велика.

З мережі ми знайомі з окремими історіями українських захисників, які віддали своє життя за Батьківщину та близьких. Ці історії несамовиті, кожна унікальна по-своєму, кожна болить.

Одна з таких історій сумна тим, що одна смерть спричинила іншу. Докладніше про це інформує Обозреватель, посилаючись на голову Кам'янець-Подільської районної ради Михайла Симашкевича.

Повідомляється, що у Кам'янці-Подільському районі Хмельницької області померла молода дружина після того, як отримала звістку про загибель чоловіка на фронті. Серце дружини не витримало гіркоти втрати коханої людини.

"Подвійне горе на Кам'янецьчині. Вчора прийшла звістка про загибель ще одного Героя – Андрія Твердохліба. А сьогодні стало відомо про смерть його дружини, Марини Твердохліб, серце якої не витримало втрати коханого. Сиротами залишилося двоє дітей. Співчуття рідним та близьким. Світла пам'ять" , – написав Михайло Симашкевич.

Скріншот з Оглядача

Читайте також: