Євген Кошовий, наче тюльпан, живе в оточенні трьох жінок-троянд. Дружина Ксенія народила шоумену двох дочок - Варвару та Серафиму.

Старша доньці Варварі вже 14 років, і дівчина має досить бурхливе творче життя. А нещодавно стало відомо, що і особисте життя Варвари теж б'є ключем – у дочки Кошового є хлопець, з яким дівчина має досить серйозні стосунки.

Нещодавно 14-річна спадкоємиця гарного гумору свого батька засвітила дивовижний кадр на своїй сторінці у мережі Instagram. Докладніше про це повідомляє сайт today.ua.

Варвана показала витончену обручку на безіменному пальці і вставила незвичайну картинку, на якій було написано "майбутня дружина олігарха". Очевидно, такий дорогий подарунок дівчині зробив її кавалер, щоб порадувати свою обраницю у такий важкий час.

Варто відзначити, що імені юнака поки невідомо, проте, Варвара часто відзначає хлопця смайлами у вигляді серця. Зрозуміло, що 14-річній дівчині заміж ще зарано, але такий теплий жест з боку її хлопця говорить про серйозні наміри молодої людини в майбутньому.

Скріншот із сайту today.ua

Скріншот із сайту today.ua

Читайте також: