Українцям повідомили, що 31 грудня – церковне свято. Так, це говорить про те, що всі віруючі жителі нашої країни повинні дотримуватись певних правил.

Про це повідомляє портал "ТСН"

Усім чудово відомо, що 31 грудня у всьому світі відзначатиметься Новий рік. Навіть незважаючи на те, що цього дня буде 311-й день повномасштабної війни в Україні, не слід забувати про те, що віруючі вшановуватимуть пам'ять святителя Модеста. Цей святий був відомий як єпископ Єрусалимський. Важливо наголосити, що саме він відновив Храм Гробу Господнього, який знищували перські воїни.

Необхідно повідомити, що 31 грудня багато чого заборонено робити. У цей день не можна залишати на видному місці ножі, забороняється залишати молоко у відкритому посуді. Жінкам не можна шити, стригти волосся та нігті.

Крім цього, бажано йти у Новий рік без боргів, а за святковим столом заборонено лаятись та йти на конфлікти. Ще не можна бити посуд та накривати надто бідний стіл. Категорично забороняється викидати новорічну ялинку через вікно чи балкон.

Це все робиться для того, щоб не залучати до себе нещастя та нечисть протягом усього наступного року. Також рекомендується загадати бажання у ніч великого свята.

Читайте також:

Чи буде масований ракетний обстріл України на Новий рік та Різдво: експерт розповів, чого чекати

Краще зробити запаси: які продукти подорожчають перед Новим роком та Різдвом

Хоч щось добре: роботодавці хочуть підняти українцям зарплати після Нового року