Всім чудово відомо, що є російським народом. Є маса кумедних та досить дивних випадків, коли громадяни країни-терористки показують свої навички, які викликають огиду. Так, на території росії чоловіки зліпили кролика з фекалій на честь наступного Нового року.

Цю публікацію оприлюднили на порталі новин «УНІАН», посилаючись на фотографії росіян зі своєю скульптурою.

На території росії, а саме в якутії, скульптор, якого звуть Михайло Боппасов, зліпив святкового великого кролика з екскрементів.

Важливо відзначити, що автор цієї скульптури захотів, щоб люди впізнали його ім'я. Він також заявив, що його кролик із фекалій «несе в собі якийсь таємний зміст».

Крім цього, можна побачити, як цей кролик б'є по барабану. Зазначається, що ця пам'ятка безпосередньо пов'язана з війною в Україні, оскільки «барабан у воєнний час використовується для подання різних сигналів».

"Яке приховане посилання таїться в барабанному стуку кролика з гною? Можливо, ми зрозуміємо це тільки в міру розвитку подій наступного року", - повідомляється в мережі під огидними кадрами.

Мешканці якутії особливо не знають, що таке туалет. Не дивно, що вони ліплять скульптури з фекалій та влаштовують змагання з кидків екскрементів.

Читайте також:

І як їх після цього назвати? російські окупанти за наказом путіна почали атакувати українські церкви

Подивіться на це обличчя: ЗСУ "уклали" окупанта, який воював в Україні за пельмені. Фото

На згарищі зруйнованого міста: у центрі українського Маріуполя окупанти зводять новорічну ялинку. Відео