Українцям розповіли, які подарунки не можна дарувати на Новий 2023 рік. Так, на наступний рік Чорного Кролика не можна дарувати деякі речі, щоби не залучити біду.

Цю інформацію надали на порталі новин «РБК-Україна»

Вже всім добре відомо, що за східним календарем 2023 стане роком Чорного Водяного Кролика. Це нагадує про те, що кожен рік має свій характер, що натякає на те, що подарунки мають бути відповідними.

Українцям сказали, що у рік Чорного Кролика не можна дарувати те, що пов'язане із різкими запахами. Сюди можна віднести парфуми, аромопалочки, аромосвічі тощо. Якщо ж ви хочете подарувати туалетну воду, то намагайтеся підібрати нейтральніший запах.

Досить невдалим подарунком може стати гель для душу, шампунь, бальзам, капці чи рушники. Так, це дуже важливі та практичні речі, але їх настійно не рекомендується дарувати на рік Чорного Кролика.

Будь-які види дзеркал – огидний подарунок на Новий рік. Це через те, що дзеркала з давніх часів пов'язані з магією і навіть окультизмом.

Годинник теж вважається поганим подарунком на Новий рік. Ще з давніх-давен вірять у те, що це є поганою прикметою - подарувати годинник під час переходу з одного року в інший.

Читайте також:

Серйозна загроза ракетних ударів на Новий рік та Різдво: Зеленський зібрав військову ставку. Що відомо

Хоч щось добре: роботодавці хочуть підняти українцям зарплати після Нового року

Готуємось до підвищення цін: що подорожчає після Нового року в Україні