У мережі повідомили, які будуть свята та скільки буде вихідних у січні 2023 року. Так, цього місяця буде чимало важливих подій, що може натякнути на додаткові вихідні.

Про це повідомляє портал «УНІАН»

1 січня на українців чекає дуже велике свято – Новий рік. Однак на цьому гуляння можуть не закінчитися, бо вже 6 січня буде Святвечір, 7 січня – Різдво, 14 січня – Старий Новий рік та святого Василя, а 19 січня – Хрещення Господнє. Дуже важливо нагадати і про те, що 22 січня – дуже важливий день для всіх українців, оскільки цього дня відзначається День Соборності та Свободи України.

Новий рік та Різдво у 2023 році випадають на вихідні: у першому випадку – неділя, а у другому – субота. Однак треба розуміти, що через воєнний стан в Україні ці свята переноситися на інші дні не будуть. Це говорить про те, що потенційні святкові вихідні будуть робітниками.

Але не варто засмучуватися заздалегідь, оскільки офіційні вихідні у січні 2023 року будуть. Не треба забувати про суботи та неділі, які випадають на 1, 7, 8, 14,15, 21, 22, 28 та 29 січня. Так, нічого незвичайного, всі працюватимуть 22 дні, як і годиться.

Українці, швидше за все, не засмутять такий поворот подій. Через терор росії та їх повномасштабне вторгнення в Україну зараз багатьом не до гулянь.

Читайте також:

Серйозна загроза ракетних ударів на Новий рік та Різдво: Зеленський зібрав військову ставку. Що відомо

Краще зробити запаси: які продукти подорожчають перед Новим роком та Різдвом

Хоч щось добре: роботодавці хочуть підняти українцям зарплати після Нового року