Невістка третього президента України Віктора Ющенка, Олена, понад рік тому розповідала про шкоду ожиріння для організму. Тоді вона заявляла, що особисто вона підтримує здоровий спосіб життя, веганів та спорт, а також вважає, що бодіпозитив, як його пропаганують зараз – нездорова та шкідлива річ.

Так, Олена впевнена, що потрібно на власному прикладі демонструвати, як вийти із зайвої ваги, а не показувати на скільки кг людина поправилась і думати, що це так круто і красиво.

“Не можу сказати, що я проти людей із зайвою вагою, але я проти цієї дивної хвилі боді позитиву. із зайвою вагою не почуватиметься легко та комфортно і не треба обманювати людей!!!”, - говорила дівчина у 2021-му році.

Як виявилося, Олена Ющенко слів на вітер не кидає і після вагітності та пологів готова це доводити.

Так, 25 грудня 2022 року на своїй сторінці в Instagram дівчина розмістила знімок, де продемонструвала розтяжку.

На фото невістка Ющенка знята на підлозі, що сидить у шпагаті.

"Я не підводжу підсумки року, оскільки працюю над собою весь рік... Після вагітності вирішила, що маю працювати над собою ще більше, особливо для здоров'я свого тіла. Мені потрібно дитину ще носити на руках", - написала вона.

Ющенко заявила, що матері варто бути сильною та міцною.

"Я привела себе у форму навіть кращу, ніж була до народження малюка. А головне – мені вдалося це зробити вдома", – зазначила вона.

Нагадаємо, що Олена та Андрій Ющенко одружилися у 2017 році.

При цьому Олена на два роки старша за Андрія. Вона займається ресторанним бізнесом та благодійністю, а кілька років тому хотіла навіть балотуватися у депутати міськради. У 2015 році Олена стала героїнею програми "Панянка – Селянка".

Що ж до материнства, то невістка третього президента України Віктора Ющенка приміряла на себе цю роль наприкінці серпня 2022 року, подарувавши своєму чоловікові їхню першу спільну дитину, Андрюшу. А ось син Віктора Ющенка вже має 12-річну доньку від першого шлюбу з сестрою телеведучої Маші Єфросініною, Лізою, яка вдруге вийшла заміж і живе закордоном.

Читайте також:

Діти все ще вірять у диво: воїни ЗСУ переодяглися у Святого Миколая та роздавали подарунки дітям у Бахмуті. Відео

Хлопчика не врятували: під Києвом дитина отримала сильний удар струмом. Подробиці

На згарищі зруйнованого міста: у центрі українського Маріуполя окупанти зводять новорічну ялинку. Відео