У тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області російським окупантам спокій лише сниться. Ще б пак, лише 28 грудня, внаслідок вогневої поразки підрозділами Сил оборони ворожих позицій у районі Бердянська Запорізької області, ліквідовано понад 50 окупантів. Крім того, відомо про вбивство трьох мобілізованих. Ось і не дивно, що росіяни йдуть на крайні заходи.

Так, стало відомо, що російським агресорам дозволили пересуватися окупованим містом Бердянськ у цивільному одязі через страх убивства.

Про це повідомляє Центр національного спротиву .

"Окупантам, які дислокуються у тимчасово окупованому Бердянську, дозволили пересуватися в цивільному одязі, щоб зайвий раз не наражати особовий склад небезпеки. Причиною є нещодавні вбивства трьох мобілізованих солдатів у місті", - сказано в повідомленні.

Також у повідомленні зазначається, що окупанти почали переодягатися у цивільне через те, що місцеві жителі відстежують їхнє пересування та передають інформацію ЗСУ про місця дислокації агресорів.

За інформацією ЦНС, у місті вбили трьох мобілізованих.

Нагадаємо, з 28 лютого 2022 року під час вторгнення Росії в Україну Бердянськ було окуповано російськими військами. 21 березня 2022 року Олександр Сауленко проголосив себе виконувачем обов'язків мера Бердянська, у зв'язку з чим прокуратура України порушила кримінальну справу щодо колабораціонізму.

Читайте також:

"Що ж, українці також мають новорічне бажання": Олена Зеленська потужно відповіла на обстріл України 29 грудня

Мати "квасилу", а пологи приймав товариш по чарці: українка народила просто під час застілля, навіть не викликавши лікарів

Невістка Ющенка похвалилася фігурою та "привабливим" шпагатом після пологів. Фото