Українцям повідомили, що українські воїни ЗСУ можуть зайти на територію рРосії за бажання. Так, це говорить про те, що ситуація змінюється і у ЗСУ відкриваються нові можливості.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України, а також український державний та політичний діяч Олексій Данилов зробив несподівану заяву, в якій сказав, що якщо вимагатимуть обставини, то ЗСУ зможуть зайти і на територію нашого ворога – росію.

Важливо зауважити, що український чиновник акцентував свою увагу на тому, що це може статися лише за тих умов, аби захистити нашу територію.

"Так, обов'язково. Якщо для захисту нашої країни потрібно буде опинитися там, де ми вважаємо за необхідне, ми там будемо. І ні в кого питати не будемо. І всі ці розмови, що не треба когось там дратувати, це нісенітниця", - заявив Олексій Данилов.

Також колишній голова Служби зовнішньої розвідки генерал армії Микола Маломуж раніше говорив, що Україна має безпілотники та далекобійні ракети, які дають можливість бити на відстань до 2 тисяч кілометрів. Так, це означає те, що ЗСУ можуть бити по військових об'єктах ворога на далеких дистанціях.

Читайте також:

Відповідачка не забарилася: як ЗСУ помстилися за ракетний обстріл 29 грудня. Енгельс і Брянськ трусять

Ось це улов: ЗСУ захопили новий російський танк. З'явилося відео

путін буде в сказі: ЗСУ зуміли ліквідувати важливого кремлівського офіцера спецназу