Відома радянська та українська актриса, заслужена артистка України та народна артистка України Ольга Сумська раптово поскаржилася на те, що її дочка не має змоги повернутися на територію України з росії. Так, донька української зірки знаходиться на території ворога зі своїми дітьми та чоловіком.

Про це повідомляє портал «оглядач»

Як повідомляє Ольга Сумська, її дочка - Антоніна Паперна, яка одружена з російським актором Володимиром Ягличем, нібито не може повернутися в Україну з росії.

Важливо зауважити, що народна артистка України заявила, що її доньці зараз дуже важко.

Крім цього, відомо, що Ольга Сумська не пояснила, чому її доньці так важко і важко. Проте треба наголосити, що Антоніна Паперна все ще живе серед росіян.

Також у Ольги Сумської запитали, чи зустрінеться вона зі своєю дочкою та онуками на честь новорічних свят, на що вона відповіла, що це – «неможливо».

"Вона ніяк не може приїхати. Це просто неможливо з усіх боків. Це важко. Їй дуже важко. Це найважче, що можна взагалі уявити", – сказала українська зірка Ольга Сумська.

Наразі дочка Ольги Сумської проживає в москві зі своїми дітьми та чоловіком. Вона також замовкає з приводу війни на території України.

Читайте також:

"Супчик із фрикадельками": Ольга Сумська розповіла, як виживає без електрики

Ольга Сумська зі страхом заговорила про мобілізацію свого російського зятя

Не їв кілька тижнів: Ольга Сумська показала, як ЗСУ врятували 82-річного дідуся