Ні для кого не секрет, що є чимало чоловіків, які мають проблеми з потенцією. Один спеціаліст у сфері медицини звернувся до чоловіків і дав кілька дуже цінних порад.

"Ерекція для чоловіка — це дуже важливо, і коли настають подібні проблеми, він багато на що готовий, щоб цих проблем не було. Ні для кого не секрет, що ці проблеми виникають переважно після 40 років. Я як практикуючий уролог бачу тенденцію, що ці проблеми у мегаполісах стали траплятися частіше у молодших хлопців 30, 35. Буває й у 20 років таке, що чоловіки скаржаться на слабку ерекцію", - заявив професійний лікар.

Також він зазначив, що дуже часто проблеми з ерекцією бувають через стрес. Лікарі в такому разі рекомендують відволіктися від роботи та зайвих турбот.

Крім цього, можна проходити лікування у лікаря, як би важко це не було, оскільки чоловіки зазвичай соромляться визнавати таку проблему. Дуже важливо наголосити на своєму психологічному стані.

"Ну і не можна не відзначити очевидні чинники: куріння, алкоголь, переїдання, надмірну вагу. Правила досить банальні та прості, тут не потрібно винаходити велосипед, і це все написано за нас уже давно. Зміна способу життя, психоемоційного стану, харчування", – звернувся фахівець до чоловіків.

Також рекомендується займатися спортом 3-4 рази на тиждень. Їсти корисну для чоловіків їжу: багато овочів та фруктів, рибу та морепродукти.

Дуже важливо розуміти, що відразу можуть допомогти тільки препарати, проте, бажано робити все правильно в довгостроковій перспективі: їжа, спорт і менше стресу.

Читайте також:

Не давитесь бутербродами: що корисного та ситного можна з'їсти без шкоди для здоров'я, коли відключили світло та газ

Для міцного здоров'я та гарного настрою: як правильно приготувати узвар