Росія продовжує масовані обстріли в Україні.

У суботу, 31 грудня, в усіх регіонах України близько полудня було оголошено повітряну тривогу. Одним із перших про пуски ракет Україною заявив губернатор Миколаївської області Віталій Кім.

В українських Telegram-каналах з'явилася інформація про роботу наших ППО у Київській, Харківській, Житомирській, Вінницькій, Тернопільській, Хмельницькій та інших областях, ось тільки деякі ракети все ж таки потрапили по нашій території.

Так, під обстрілом опинилися Запоріжжя, Миколаїв, Одеса та столиця України – Київ.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що вибухи пролунали у Солом'янському, Печерському та Голосіївському районах

"Один із вибухів прогримів між житловими будинками в Солом'янському районі столиці. Також вибухи сталися у Печерському районі та Голосіївському. Є руйнування. Рятувальники та медики йдуть на місця", - написав Кличко.

Пізніше стало відомо, що на даний момент, у Києві загинув чоловік похилого віку, і семеро постраждалих у двох місцях вибухів у Солом'янському районі. Одна людина – у вкрай тяжкому стані.

Також відомо, що під час атаки на Київ поранено журналіста з Японії - його госпіталізують медики.

Крім того, голова Миколаївської ОВ Віталій Кім підтвердив, що в суботу, 31 грудня, внаслідок масованої атаки окупантів є "прильоти" у місті. Відомо про шести поранених, трьох з них госпіталізовано

Крім того, є "прильоти" у Хмельницькому та Хмельницькій області. Про влучення в області повідомив голова ОВА Сергій Гамалій, а про удари по місту - заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"В результаті сьогоднішнього обстрілу поранено щонайменше 4 цивільні особи. Повітряна тривога триває! Залишайтеся в укриттях!" – написав голова ОВА в офіційному ТГ-каналі.

Де саме сталися поранення – в області чи в обласному центрі – Гамалій не уточнив.

"Запоріжжя. Внаслідок ворожого удару пошкоджено житлові будинки. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", - написав у телеграм-каналі заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

Читайте також:

Це знамення: у Чорнобилі вдалося сфотографувати рідкісного "золотого птаха"

Яка країна – такий і кролик: на Росії зліпили символ 2023-го року із фекалій. Фото

Якого кольору має бути манікюр у новорічну ніч, щоб залучити удачу Чорного Кролика