Нещодавно український актор Тарас Цимбалюк шокував українців заявою про розлучення зі своєю дружиною Тіною після року шлюбу. Ось тільки в неодружених він, схоже, засиджуватися не збирається.

Зірка серіалу "Впіймати Кайдаша" актор Тарас Цимбалюк перестав приховувати свої нові стосунки. Чоловік, мабуть, вирішив, що після численних натяків від шанувальників немає сенсу приховувати роман зі Світланою Готочкіною.

Спільні фото пари з'явилися днями у Instagram Цимбалюка. Загалом за годину цей пост набрав понад 2 тисячі лайків та кілька десятків коментарів. До речі, секс-символ українського кіно Тарас Цимбалюк також выдзначив сторінку Готочкіної в Instagram.

На кадрах добре видно обличчя закоханих, вони одягнені у спортивних костюмах та тримаються за руки. Фото Тарас ніяк не прокоментував, проте прихильники Цимбалюка все зрозуміли.

Світлана Готочкіна: хто вона – нова обраниця Тараса Цимбалюка

Ресторатор та дизайнер, бізнесмен Світлана Готочкіна – власниця столичного ресторану Fish Fetish та бренду одягу GOT'S label. Раніше її бізнес-партнером був російський ресторатор Олександр Орлов, проте з березня, як заявляє сама рестораторка, з росіянином вона більше не співпрацює.

У своєму інстаграм-блозі дівчина часто публікує фото у стильних образах, рекламуючи власні бренди.

Читайте також:

Це знамення: у Чорнобилі вдалося сфотографувати рідкісного "золотого птаха"

Яка країна – такий і кролик: на Росії зліпили символ 2023-го року із фекалій. Фото

Якого кольору має бути манікюр у новорічну ніч, щоб залучити удачу Чорного Кролика