29 грудня 2022 року у прокат вийшла яскрава романтична комедія "Сусідка" з Ксенією Мішиною у головній ролі. Творці анонсували стрічку як легкий ромком, сповнений соковитого гумору та ліричних моментів. У картині схлиснуться гарна але самотня вчителька музики, для якої на першому місці в житті сімейні цінності та діти, а також затятий холостяк, який пішов на цю пригоду заради забави, суперечки з другом. Прем'єру відвідало багато знаменитостей, але особливий інтерес викликала одна парочка.

Так, стало відомо, що допрем'єрний показ фільму "Сусідка" з Ксенією Мішиною у головній ролі відвідали разом учасниця 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Саша Погорєлова та Євген Ковтуненко - учасник першого сезону шоу "Холостячка".

Адже саме зараз Олександра Погорєлова продовжує закохувати головного героя проекту "Холостяк" Алекса Топольського.

Саша з'явилася в кінотеатр у чоботях, міні-спідниці та футболці. Доповнила вона образ лаконічним годинником.

У свою чергу Ковтуненко постав у світлих штанях, кросівках, чорній водолазці та коричневому піджаку.

Щоправда, як виявилось, пара прийшла на кінопрем'єру не одна, з ними ще були учасниці попередніх сезонів "Холостяка" - Ганна Гузєєва та Олександра Миколюк.

Читайте також:

Ведучий "Холостяка" Гриша Решетник показав, як живе з сім'єю по 18 годин без світла та води

Холостяк-12: Роксолана, яка вилетіла з шоу, показала себе без одягу

Іспанський сором. "Холостяк" Топольський розповів, чому перервав церемонію троянд. Такої ганьби на українському телебаченні ще не було