Діти голлівудських знаменитостей Анджеліни Джолі та Бреда Пітта завжди перебувають під пильною увагою папараці. Однак особлива увага прикута до старшої дочки знаменитостей. Ще б пак, зовсім недавно зіркова спадкоємиця переживала проблеми з самоідентифікацією і просила називати її Джон. Правда, пізніше вона все ж таки почала з'являтися на публіці в більш жіночних образах.

Так, старша біологічна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, 16-річна Шайло, вже давно з'являється на публіці самостійно.

Нещодавно вона потрапила в об'єктиви з голеною головою, на ній були кеди, шорти та вільна толстовка. Багато користувачів не впізнали дівчину, а відзначили, що вона стала більше схожою на хлопчика.

Про нову зачіску дівчини повідомило видання Whoopsee.

Папараці помітили Шайло у Нью-Йорку (США) під час візиту до магазину. Зіркова дочка кардинально змінила імідж. Вона обрізала своє довге волосся і зробила зачіску в стилі "їжачок".

Поки що не повідомляється, що стало причиною її нового перетворення.

У коментарях шанувальники зіркової родини активно відреагували на кардинальні зміни у зовнішності Шайла.

  • Кілька місяців тому вона була схожа на свою матір. Тепер із цією стрижкою вона клон Бреда
  • Це ідеальна суміш обох, божевілля
  • Ідеальна суміш батьків! Але подібність із Бредом приголомшлива.

Нагадаємо, що в липні 2022 року Шайло разом із Джолі відвідала римський концерт переможців конкурсу "Євробачення-2021" гурту Måneskin. Тоді у зіркової дочки було довге волосся.

Загалом у Джолі шестеро дітей, троє з яких є прийомними.

Читайте також:

Ведучий "Холостяка" Гриша Решетник показав, як живе з сім'єю по 18 годин без світла та води

Холостяк-12: Роксолана, яка вилетіла з шоу, показала себе без одягу

Іспанський сором. "Холостяк" Топольський розповів, чому перервав церемонію троянд. Такої ганьби на українському телебаченні ще не було