Днями українська співачка Оля Полякова разом зі своєю старшою дочкою Марією провели в Інстаграмі прямий онлайн-сеанс, під час якого збирали на проект "Дитинство без війни", що евакуює малюків до Туреччини. Під час цього ефіру всі охочі змогли дізнатися про своє майбутнє від Маші.

Як виявилося, 17-річна донька Олі Полякової несподівано для всіх стала тарологом, освоївши у Великій Британії карти Таро та руни.

У 50-хвилинному відео, яким Полякова поділилася в Іnstagram , вони з дочкою з'явилися в образах відьмочок – у чорних сукнях, чорних капелюхах та з яскравим макіяжем. Співачка з дочкою закликали донатити на допомогу дітям, а Маша ворожила всім охочим на особисте життя. Не залишилися осторонь і долі зірок шоу-бізнесу.

Як з'ясувалося, ворожінням на картах дівчина захопилася, коли поїхала вчитися до Великобританії:

"Якось, коли я приїхала до Великобританії, у мене з'явилася там подружка, вона теж з України. Вона часто мені розкладала на таро. І якось я застрягла у Грінвічі, бо в мене сів телефон, я не знала дорогу додому. Я зайшла в один магазин зігрітися і мені засунули карти таро. Якось так усе й почалося", - розповіла Полякова-молодша.

Один із глядачів під час онлайн-сеансу поцікавився, чи вийде Тіна Кароль заміж у Новому році. Як розповіла дочка Полякової, 2023 року у Кароль можуть з'явитися чоловіки, але до весілля справа не дійде.

"Одруження не буде. Може, буде якийсь чоловік, навіть не один. Але одруження я не бачу. Тому що це карта розбитого серця", - зазначила Маша.

Оля Полякова додала, що за бажання, Тіна б давно була заміжня: "Якби вона хотіла, вона вже вийшла б заміж давно. А так вона, бачите, з розбитим серцем досі".

До речі, хтось із фоловерів запитав Машу, чи розлучаться Потап та Настя Каменських. Дівчинка відповіла, що зараз зіркова пара має емоційні проблеми, але вони залишаться разом.

Читайте також:

Стрункий чоловік у кашкеті: донька Олі Полякової показала зустріч із батьком. Фото

З обличчям щось не так: дочка Олі Полякової здивувала зовнішністю. Не знає, як із цим жити

Форми стали соковитішими: Оля Полякова показала себе в облягаючому комбінезоні