Операція "Фортуна": Мистецтво перемоги

Operation Fortune : Ruse de Guerre (США, в українському прокаті з 5 січня 2023 року)

Новий шпигунський трилер від короля кримінальної комедії Гая Річі з Джейсоном Стейтемом, Обрі Плазою, Х'ю Грантом і Джошем Хартнеттом мав вийти набагато раніше, проте кілька разів переносився – спочатку через пандемію коронавірусу, а потім через те, що після початку війни Росії в Україні творці фільму вирішили змінити національність бандитського угрупування з етичних міркувань, адже за оригінальним сюжетом "поганими хлопцями" тут були українці.

Вавилон

Babylon (США, в українському прокаті з 19 січня 2023 року)

На костюмовану драму "Вавілон" про американську кінотусовку 20-х років минулого століття від режисера "Ла-Ла Ленда" Дем'єна Шазелла із зірковим акторським складом – Бред Пітт, Марго Роббі, Тобі Магуайр, Олівія Уайлд, Ерік Робертс та багато інших – кіно великі надії, проте після прем'єри у США у грудні 2022 року стрічку назвали справжнім провалом.

Памф ір

Памфір (Україна, в українському прокаті з 26 січня 2023 року)

Фільм "Памфір" багато критиків назвали найкращим українським фільмом 2022 року, також його схвально оцінили на міжнародних кінофестивалях. У січні 2023 року фільм про нелегкий вибір українського батька на тлі святкування Маланки вийде у широкий український прокат.

Читайте також:

Ще й поганий тон: які подарунки не можна дарувати на рік Чорного Кролика, щоб не викликати лиха в Новому 2023 році

Час робити запаси: які продукти подорожчають відразу після Нового року та Різдва

Що буде з курсом долара на Новий рік та після Різдва. До чого готуватися