Ніхто не заперечуватиме, що скандали за участю знаменитостей невід'ємною частиною шоу-бізнесу ще з моменту його появи. Не дивно, що коли учасницею ДТП стала відома блогерка Даша Квіткова, то багато хто почав "закидати" Даші, що начебто вона намагається уникнути відповідальності. Знаменитість не почала мовчати, адже мова зараз про її честь.

Так, 27 серпня блогер Даша Квіткова потрапила у ДТП у Києві.

Першими про інцидент повідомили у одному з місцевих Telegram-каналів. Так, у пості "Реального Києва" йдеться про те, що саме Квіткова була винуваткою ситуації, адже проїхала на червоне світло. Також автори зазначають, що Даша начебто намагається уникнути відповідальності, адже автомобіль був орендований.

Про це розповіла знаменитість у Instagram-stories. За словами блогерки, вона їхала до подруги до пологового будинку. Однак дорогою за кермом Lexus потрапила у ДТП на перехресті за участю трьох авто.

Цвєткова поділилася, що всі учасники ДТП почуваються добре, окрім однієї дівчини-пасажирки. Вона стверджує, що має травму руки. Зараз Даша чекає на результат медичного обстеження. Якщо справді у дівчини травми, вона готова взяти на себе відповідальність та виплатити компенсацію.

"Скарг на самопочуття у всіх учасників ДТП не надходило, окрім дівчини-пасажирки одного з автомобілів, яка наполягала на виплаті їй грошової компенсації на місці, через можливе отримане забиття руки (ми ще чекаємо на результати медичного обстеження). Якщо я заплачу, вона готова забрати свою заяву. Я ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуванням. Я завжди чесна з собою, з вами і в будь-яких відносинах, особливо правових. Я нікому не грубила і не говорила некоректно", - каже блогер.

Також Даша підтвердила, що автомобіль у нього справді був на тест-драйві і має всі необхідні на нього документи, які він надав представникам поліції.

"Автомобіль був у мене на тест-драйві, тому я відразу викликала представників Lexus і ми надали всі документи співробітникам поліції. Насамкінець хочу звернути увагу - я, як і інші учасники ДТП, готова нести відповідальність згідно з рішенням суду та уповноважених органів. Всі обставини Події офіційно були зафіксовані поліцією, тому розповідати, що я намагаюся уникнути відповідальності, тому що відмовилася платити на місці гроші пасажирці з Mustang, не є правдою.", - додала Даша.

Читайте також:

Газманова зганьбили на всю Росію: ось чим він займається, щоб синочок жив у Монако

Все почалося з болю у серці: не стало великого українського актора. Був у розквіті сил

Не стало легенди диско 80-х: ці хіти слухають досі. Вічна пам'ять кумиру мільйонів

"Чисто випадково назвала": Надя Дорофєєва розкрила ім'я свого маленького сина