Державний Ощадбанк зробив суттєвий крок для підтримки своїх клієнтів, продовживши термін дії всіх платіжних карток, у тому числі використовуваних вимушеними переселенцями, до 31 грудня 2023 року. Таке рішення було викликане військовим становищем, що продовжується в Україні, повідомляє видання «РБК-Україна» з посиланням на прес-службу банку.

Процес продовження відбувається автоматично для карт, термін дії яких спливає з лютого 2022 року. Продовжені картки збережуть повну функціональність, дозволяючи користувачам здійснювати платежі в торгових точках, знімати готівку в банкоматах та здійснювати інші операції.

У разі вже перевипущених карток громадянам рекомендується звернутися до відділення Ощадбанку для отримання оновленої картки у зручний для них час.

Ощадбанк є помітним гравцем у сфері пенсійних виплат, обслуговуючи 2,907 млн. пенсіонерів станом на 1 травня 2023 року, що становить 35,0% пенсіонерів, які обслуговує українські банки. Банк може похвалитися розгалуженою мережею філій із 1183 відділень, що робить його другим за величиною в Україні. Примітно, що банк припинив закриття своїх філій у 2023 році.

Аналогічним чином державний ПриватБанк продовжив термін дії всіх карток на два роки, ще раз наголосивши на зусиллях галузі із забезпечення фінансової гнучкості своїм клієнтам.

Читайте також:

Ніжніше ви не куштували: рецепт фаршированих баклажанів з сиром та сиром

Переворот у Росії та повалення Путіна: експерт розповів, коли це почнеться

Вам будуть заздрити всі сусіди: названо найправильніший час для посадки часнику