Повідомляється, що в Київській області дві школярки стали жертвами отруєння таблетками.

Це сталося в місті Боярка Київської області з двома ученицями 7 класу ліцею"гармонія". Дівчатка отруїлися невідомими речовинами, в результаті чого одна постраждала померла, а інша зараз знаходиться в лікарні під наглядом лікарів. Відповідною інформацією поділилася Київська обласна державна адміністрація в Facebook.


Згідно з їхніми оперативними даними, стан однієї з дівчаток оцінюється як середньо стабільний. На жаль, її подругу лікарям врятувати не вдалося. У даній ситуації повинні будуть розібратися правоохоронні органи.

Уточнюється, що це голова Київської облдержадміністрації Василь Володін дав розпорядження профільним службам розібратися в цій справі. Варто відзначити, що академічний ліцей "Гармонія" підпорядковується Боярській територіальній громаді.


Таким чином, тепер уповноважені органи будуть розслідувати цю справу і, отже, вони повинні встановити причину отруєння двох школярок. Можливо, трохи пізніше дівчинка, що знаходиться наразі в лікарні, розповість, як все сталося. Не виключається, що діти просто надивилися відео в TikTok.

У будь-якому випадку це велика втрата для батьків, у яких не стало доньки. Зі свого боку Володін висловив їм свої щирі співчуття і пообіцяв, що розбереться в цій страшній трагедії, яка сколихнула всю Київську область.

Раніше "Нуѕег"писав про те, що зільна пожежа в будівлі парламенту змусила всю країну стиснутися від страху.

Також наш портал повідомляв, що люди вражені страшною аварією за участю пасажирського мікроавтобуса.

Нагадуємо, що у Рівненській області внаслідок ДТП загинули брати-близнюки зі Львова.