ФОПи опублікували в мережі ролик, на якому, за їхніми словами, п'яні нацгвардійці побилися

Фізичні особи-підприємці як і раніше мітингують на Майдані і нерідко залишаються там на ніч. Так, протестувальникам вдалося зняти на телефон, як кілька співробітників Національної гвардії зчепилися в бійці. Про це повідомляти Facebook-спільнота "PavlovskyNEWS".

За словами підприємців, нацгвардійці, що бились, були в стані алкогольного сп'яніння. На відеоролику видно, як між ними спалахує суперечка, після чого двоє чоловіків валять третього на землю і починають бити його руками і ногами. Четвертий співробітник Національної гвардії кинувся їх розбороняти, а ще один просто на це дивився. Після того, як жінка крикнула "Що ви робите?", бійка припинилася.

Примітно, що за словами ФОПів, до них зверталися співробітники Міністерства внутрішніх справ з проханням видалити відеоролик з мережі. За це протестуючі підприємці могли б зустрітися з главою поліції і узгодити установку пункту обігріву на Майдані. Оскільки ролик досі в мережі, на діалог підприємці не пішли.

Через деякий час послідувала офіційна реакція Міністерства внутрішніх справ на цю бійку. Заступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що те, що потрапило в об'єктив протестувальників — не було бійкою і, що таким чином нацгвардійці просто гралися. Геращенко заявив, що в Міністерстві провели внутрішнє розслідування, за підсумками якого з'ясувалося, що правоохоронці просто штовхалися, тому ніхто не отримав відчутних травм.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явився ролик, на якому відображено, як відомий російський актор Володимир Епіфанцев вплутався в бійку з кривдниками колишньої дружини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернігівській області сталася НП - в зоопарку міста Мена тигр напав на 47-річного працівника, який збирався погодувати хижака. Укус тигра виявився для чоловіка смертельним.

Також "Hyser" писав, що у Верховній Раді прийняли законопроект, який суттєво посилює відповідальність пішоходів, які порушують правила дорожнього руху — доведеться виплачувати великі штрафи.