На Полтавщині дві школярки вирішили покінчити життя самогубством просто біля школи.

На Полтавщині стався жахливий випадок. В одному з сіл Шишацької громади Миргородського району Полтавської області дві учениці 8 класу порізали собі вени. У поліції вже дали на цей рахунок свої коментарі. Там запевнили, що поки не було виявлено якогось зв'язку школярок з так званими "групами смерті".

Знайомі ж розповідають, що в однієї з постраждалих були проблеми в сім'ї, і спланувати суїцид дівчинки могли заздалегідь (імена дівчаток на прохання близьких не розголошуються).

Очевидці також розповіли про те, що напередодні події одна зі школярок була дуже весела і раділа життю. Її емоційний фон жодним чином не міг і навіть натякати на те, що вона може зробити таке. Тому в цій справі залишається багато питань.

"Дівчинка живе з мамою і бабусею. Батько давно пішов з сім'ї. Мама багато працює, намагається якось витягати сім'ю. В. більше спілкується з бабусею. Вранці вона була весела, ще попросила у бабусі трохи грошей. Також сказала, що на шкільний автобус не піде, пройдеться пішки до школи, погода хороша. І втекла", - каже знайома.

У сім'ї другої дівчинки також немає батька. Мати з ним розлучена, але він намагається відвідувати свою дитину. Але дівчинка цього не любить і коли приїжджає її батько, то навмисно йде в гості до своєї подруги. Там же вона може залишитися ночувати і раніше це ні у кого не викликало ніяких підозр.

Дівчатка вирішили порізати вени прямо на вулиці. Але коли вже самі побачили виступила кров, то сильно злякалися. Вони стали кликати на допомогу. Перехожі надали першу допомогу і викликали швидку. Зараз постраждалі перебувають під наглядом лікарів і психологів.

Раніше Hyser писав про те, що з 27 лютого в Чернівецькій області закриваються всі заклади харчування, школи та розважальні центри.

Також писали, що стало відомо, які школи не набиратимуть учнів у 10-11 класи у 2021 році.

Нагадаємо, що стала відома дата початку весняних канікул у школі.