"Укрзалізниця" припиняє курсування поїздів на Івано-Франківщині

"Укрзалізниця" попередила пасажирів про припинення курсування поїздів на Івано-Франківщині. Такі заходи пов'язані з погіршенням епідеміологічної ситуації в регіоні, і попаданням його в "червону" зону карантину. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

В "Укразалізниці" зазначили, що до 6 березня включно для пасажирів, які вже придбали квитки обмежень не буде. Починаючи з 7 березня, поїзди не зупинятимуться на станціях Івано-Франківськ, Коломия та Ворохта. Пасажирам, яким потрібно буде доїхати до або з Івано-Франківщини, доведеться сідати на поїзд за межами області.

У компанії представили карту курсування поїздів, на якій червоним кольором позначені станції, де поїзди зупинятися не будуть. Жовтим кольором позначені найближчі станції до Івано-Франківщини, де пасажири можуть сісти або зійти з поїзда.

Крім того "Укрзалізниця" опублікувала маршрути поїздів, якими в ці дні можна буде виїхати із закритої на карантин області або дістатися її кордонів.

Маршрути. Фото: скріншот facebook.com/Ukrzaliznytsia
Маршрути. Фото: скріншот facebook.com/Ukrzaliznytsia

Варто відзначити, що "Укрзалізниця" не стоїть на місці і поступово покращує умови в поїздах. Так, у пасажирів поїздів "Інтерсіті" та Інтерсіті + з'явилася можливість скоротати час за переглядом улюбленого фільму. Під час поїздки пасажирам надають доступ до каталогу "SWEET.TV", який складається з 280 ліцензійних відеофайлів. Для того, щоб скористатися сервісом, необхідно мати з собою ноутбук або планшет. Також "WOG Cafe "в" Інтерсіті "почало надавати пасажирам на вибір два варіанти "ланчбоксів" - м'ясний і вегетаріанський.

Раніше портал Нуѕег повідомляв, що в "Укрзалізниці" розповіли, чи можна перевозити тварин у пасажирських поїздах.

Також портал Нуѕег інформував, що в уряді вирішили обмежити Пасажирські перевезення в регіонах " червоної зони".

Крім того портал Нуѕег писав, що "Укрзалізниця" має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які межують з анексованим Кримом.