У поліції розповіли деталі стрілянини в кафе

Вихідні в Дніпрі не пройшли без пригод. У неділю, 28 лютого сталася стрілянина в кафе, розташованій на вулиці Високовольтна. Деталі події повідомляєполіція Дніпропетровської області.

Правоохоронцям вдалося встановити, що в приміщенні одного з розважальних закладів стався конфлікт між групою відпочиваючих із застосуванням травматичної зброї.

Після того як невідомі покинули кафе, вони також пошкодили автомобіль, який був припаркований біля розважального закладу.

У поліції повідомили, що в результаті стрілянини і конфлікту ніхто не постраждав. На місце події за викликом прибули співробітники правоохоронних органів.

Повідомляється, що вони затримали 15 учасників конфлікту. Поліція порушила кримінальну справу за фактом хуліганства.

Слідство у зв'язку з подіями в одному з кафе міста триває, слідчі з'ясовують всі обставини події.

Як вдалося з'ясувати місцевому виданню Депо.Дніпро, приблизно десять осіб приїхали на мікроавтобусі в ресторан "Темниця" приблизно о 00:50 28 лютого, де в той час відпочивав місцевий бізнесмен зі своєю дружиною.

За даними ЗМІ, це був директор агрохолдингу "Степова" Артур Рисін. Саме його автомобіль марки Mercedes-Benz G учасники нападу і пошкодили, простріливши відразу 3 колеса, а також завдавши ударів по машині.

Причини нападу групою осіб на відпочиваючих в ресторані та стрілянина не повідомляються ні поліцією, ні місцевим виданням. На опублікованому фото видно, що бізнесмену також вистрілили в автомобіль, пошкодивши скло.

Раніше портал Hyser повідомляв, що 27 лютого в Польщі сталася ДТП, загинули два українці 22-х і 24-х років. Автомобіль врізався в дерево, смерть українців була миттєвою.

Також ми писали, що правоохоронці зазначають, що в лютому в Києві почастішали випадки грабежів. При цьому, нападають в основному на чоловіків і не бояться грабувати людей вдень.

Нагадуємо, що у Києві на жінку з даху будинку впав шматок снігу. На щастя, постраждала не сильно забилася, інцидент потрапив на відео. Жителі столиці по-різному відреагували на подію.