Чоловік у стані алкогольного сп'яніння влаштував смертельне ДТП.

У Рівненському районі сталася резонансна ДТП. Там чоловік 33 років за кермом авто марки Audi A6 влаштував смертельну ДТП. На момент аварії він був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Винуватець ДТП не впорався з керуванням авто і в'їхав у бетонну арку санаторію. В результаті ДТП загинуло дві людини, які перебували на пасажирських сидіннях.

Аварія сталася о 21.20, повідомляє прес-служба Національної поліції. Як встановили поліцейські на місці події, водій Audi A6 рухався по вулиці Лісовій, але не впорався з керуванням.

Правоохоронні органи не раз попереджали про те, що сідати за кермо в такому стані категорично заборонено. У цьому випадку така недбалість водія Закінчилася людськими жертвами.

Двоє його пасажирів-35 – річні жителі Жобріна-отримали важкі травми. На місце прибули медичні працівники, але навіть незважаючи на те, що вони відразу надали всім постраждалим термінову медичну допомогу, двох людей врятувати не вдалося.

На місці також стався відразу ж огляд водія. Правоохоронні органи встановили, що він був сильно п'яний. Це і стало причиною того, що він не зміг впоратися з керуванням авто і угробив двох людей.

Водій був затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Правоохоронці готуються повідомити йому про підозру за частиною 3 статті 286 "порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей".

Тепер чоловікові загрожує від п'яти до десяти років тюремного ув'язнення. Остаточне рішення винесе суд.

Раніше Hyser писав про те, що водіїв готують до важливої новації на дорогах.

Також писали, що у Єгипті автобус з українцями потрапив у серйозну ДТП.

Нагадаємо, що у Києві сталася резонансна ДТП за участю поїзда і авто.