В столиці сталася пожежа, в соцмережах з'явилися кадри з місця подій

На жаль, часто можуть відбуватися непередбачені ситуації, які приводять до вкрай небезпечних інцидентів. Так, стало відомо, що в ніч на перше березня в столиці сталася пожежа на великому ринку, передає "Київ оперативний". В соціальних мережах з'явилися кадри з місця інциденту.

Зазначається, що пожежа сталася в Оболонському районі, прямо на великому ринку, що знаходиться на вулиці Маршала Малиновського. В соціальних мережах додали, що поруч розташований популярний супермаркет. На місце пожежі оперативно викликали працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що вже вночі рятувальники приїхали на місце подій та почали боротися з вогнем. Також варто додати, що на даний момент невідомо, чи не постраждав хтось через таку небезпечну ситуацію. Крім того, наразі невідомо, які можуть бути причини такої пожежі: можливо, вже згодом спеціалісти будуть з'ясовувати всі обставини. В соціальних мережах деякі користувачі вже припускають, що це міг би бути підпал, однак варто підкреслити, що наразі ніяких доказів таким припущенням немає.

Крім того, не забувайте, що в разі, якщо ви стали свідком небезпечної ситуації (пожежа чи інші випадки), то варто обов'язково повідомити про це представникам Державної служби з надзвичайних ситуацій. Зробити це можна за номером "101". Такі виклики екстрених служб будуть безкоштовними з будь-якого мобільного номера. Представники ДНС неодноразово закликали звертатися в разі небезпеки.

Що стосується пожежі на ринку в столиці, то варто очікувати офіційної інформації від рятувальної служби.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в Харкові сталася пожежа в дитячому садочку. За попередньою інформацією, причиною інциденту можу бути свічка. З'явилися подробиці.

Також повідомлялося, що в Києві сталося жахливе ДТП за участі легкового авто та поїзда. Відомо, що, на жаль, в результаті аварії загинула людина. З’явилися подробиці аварії в столиці.

Крім того, українські рятувальники почнуть проводити лекції для батьків та вчителів. Відомо, що працівники ДНС будуть розповідати, як можна вберегти дітей від небезпечних ситуацій.