На Донбас військові на авто підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

На Донбасі знову сталася чергова НП. Там військовий автомобіль, в якому на той момент знаходилося 9 бійців, підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Інцидент стався біля населеного пункту Водяне. Повідомлення про це було опубліковано в соціальній мережі.

"Сьогодні, 1 березня, в районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" недалеко від населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, в результаті підриву військового автомобіля на невідомий вибуховий пристрій один військовослужбовець Збройних сил України отримав бойове поранення", - сказано в повідомлення на сторінці в Facebook.

Також сказано про те, що ще 8 бійців отримали травми різного ступеня тяжкості.

Після цього всі постраждалі були доставлені в медичний заклад. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Але їм усім була надана необхідна медична допомога. Зараз їхньому життю вже нічого не загрожує.

На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Всі обставини цього вибуху зараз з'ясовуються.

Зазначимо, що це далеко не перша така провокація з боку бойовиків на Донбасі. Вони регулярно обстрілюють позиції українських військових. Також періодично вони ведуть і обстріли по домівках мирного населення.

Але українські військові, зі свого боку, намагаються дотримуватися встановленого раніше режиму тиші. Але цього ніяк не можна сказати про проросійських бойовиків. Вони регулярно порушують Мінські домовленості і провокують українських військових на крок у відповідь. Поки ситуація на цій території тільки загострюється і стає гірше.

Раніше Hyser писав про те, що на Донбасі чергове загострення, ситуація виходить з-під контролю.

Також писали, що Клімкін розповів про підготовку до телефонної розмови Зеленського і Байдена.

Нагадаємо, що на українських військових обрушився шквал ворожих обстрілів.