У вівторок, 2 березня, в Дніпрі сталася смертельно дорожньо-транспортна пригода

Щодня в Україні відбувається безліч аварій, частина з яких, на жаль, зі смертельним результатом. Сталося це і сьогодні, у вівторок, 2 березня, приблизно о першій годині ночі. Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталася на одній з автозаправних станцій WOG. За версією правоохоронців, які прибули на місце події, автомобіль Chevrolet на великій швидкості рухався у напрямку з Калинової. В результаті водій легкової машин не впорався з керуванням, перелетів бордюр, зніс покажчик і врізався в фуру, що стояла на заправці.

В результаті надзвичайної події загинула пасажирка, яка сиділа на передньому сидінні. Вона загинула від отриманих ушкоджень ще до того, як на місце прибула машини швидкої допомоги, оскільки удар припав на її сторону. Повідомляється, що їй імовірно було 18 років.

Водія автомобіля медики забрали до місцевої лікарні №6. Відомо, що він був у свідомості, проте характер його травм поки що невідомий. На місце події прибули експерти, які з'ясовують обставини аварії.

Нагадаємо, раніше в Рівненській області 1 березня також сталася серйозна ДТП. 33-річний чоловік за кермом легкового автомобіля Audi A6 виявився винуватцем смертельної аварії. Відомо, що на момент надзвичайної події він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Відомо, що водій не впорався з керуванням машиною і протаранив бетонну арку санаторію, в результаті чого загинуло дві людини, які знаходилися на пасажирських місцях авто.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що 27 лютого в Польщі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло два молодих громадянина України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Єгипті сталася аварія за участю туристичного автобуса, пасажирами якого були і кілька українців.

Також "Hyser" писав, що у Росії, в місті Нижній Новгород, 26 лютого стався вибух багатоповерхового будинку, в результаті чого кілька людей опинилися під завалами.