У Києві подумують внести деякі корективи в роботу метрополітену.

Зокрема, можливі зміни в роботі "Київського метрополітену" в середу, 3 березня після проведення футбольного матчу на НСК "Олімпійський". Відповідною інформацією поділилася прес-служба КМДА.


Варто зазначити, що згаданий спортивний захід розпочнеться о 17:00 разом з грою між командами "Динамо" (Київ) та "Колос" (Ковалівка). В той самий час збираються ввести деякі обмеження на трьох станціях метро в столиці.

Уточнюється, що обмеження можливо будуть встановлені на вхід після закінчення гри на станціях метро "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого". При цьому закриття цих станцій не очікується.

жителів столиці попередили про деякі нововведення в роботі метро на завтра, 3 березня, фото: Інформатор гроші

Також варто нагадати, що в столичному метрополітені продовжують оновлювати турнікети. Завдяки встановленим новим контрольно-пропускним пунктам можна розплатитися за проїзд в метро за допомогою найсучасніших способів.

Мається на увазі, що пасажири при бажанні можуть використовувати в якості оплати за проїзд QR-квиток, Kyiv Smart Card, Картку киянина і безконтактну банківську картку. Наразі такі турнікети вже функціонують у вестибюлі № 1 станції метро "Харківська", а також на станціях метро "Площа Льва Толстого", "Сирець", "Героїв Дніпра", "Контрактова площа".

Раніше "Hyser" писав про те, що в регіонах з "червоним" епідрежимом Кабмін погодив обмеження пасажирських перевезень.

Також наш портал повідомляв, що "Київський метрополітен" потрапив у скандал через новий дизайн дверей.

Нагадуємо, що у київському метро запустять новий потяг. У вагонах з'явилися нові двері, вікна, освітлення салону бюджетними світлодіодними світильниками, а також система візуального інформування пасажирів.