У центрі Одеси сталася стрілянина

Випадки незаконного застосування зброї в Україні зустрічаються досить часто. Подібні інциденти найчастіше закінчуються пораненням або загибеллю невинних людей. Так, в центрі Одеси спалахнув конфлікт між двома компаніями, який закінчився стріляниною. Про це інформує пресслужба поліції Одеської області.

За даними правоохоронців інцидент стався вночі в неділю, 7 березня, на вулиці Катерининській. Між двома компаніями виникла конфліктна ситуація, яку молоді люди вирішили розв'язати силою. Під час бійки один з учасників конфлікту дістав травматичний пістолет і почав стріляти по людях.

За даними правоохоронців стрільцем виявився 32-річний чоловік. Всього від дій стрілка постраждали три людини, вони отримали непроникаючі поранення. Відзначається, що допомогу постраждалим надали на місці, госпіталізація нікому не знадобилася.

У поліції зазначили, що всі учасники затримані і дають пояснення. Також за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням зброї).

До слова схожий інцидент нещодавно стався в Дніпрі. В одному з кафе стався конфлікт між групою відпочиваючих. Один з учасників застосував травматичну зброю. За даними правоохоронців в результаті події ніхто не постраждав. Всіх учасників конфлікту було оперативно затримано. Проти них було порушено кримінальну справу за фактом хуліганства.

Відзначається, що слідство у зв'язку зі стріляниною в кафе триває, слідчі з'ясовують всі обставини події.

Раніше портал Hyser повідомляв, що під Львові розпочався суд над чоловіком, який роками безкарно ґвалтував дітей. Для цього чоловік створив християнську організацію.

Також портал Hyser повідомляв, що в уряді посилили покарання для телефонних терористів. Тепер порушникам загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі.

Крім того портал Hyser інформував, що в Польщі сталася масштабна ДТП в результаті якої загинуло 6 українців і ще 30 осіб травмувалися.