У Центральноафриканській Республіці розбився вертоліт з російськими військовими.

Так, в мережі повідомили про те, що в Центральноафриканській Республіці розбився вертоліт з російськими військовими. Про це пише Telegram- канал "військовий оглядач" з посиланням на джерела.

Але при цьому така інформація не підтверджується на офіційному рівні. Як відомо, що при катастрофі вертольота всьому екіпажу пощастило вижити. Як повідомляється, на борту знаходилися дві людини, вертоліт впав у болото і згорів.

Більше подробиць про цей інцидент невідомо. Також багатьох хвилює питання, чому офіційні представники в Російській Федерації не підтверджують факту аварії вертольота. Цілком ймовірно, що він знаходиться в цьому повітряному просторі без дозволу. Тільки так можна пояснити позицію російських військових щодо краху цього вертольота.

У лютому повідомлялося, що повстанці в ЦАР заявили про вбивство бійців ПВК Вагнера. За даними антиурядової " коаліції патріотів за зміни», один росіянин був узятий в заручники, ще кілька вбиті.

Крім того Росія вирішила підтримати правителів ЦАР і тому ще в грудні 2020 року направила на цю територію 300 військових інструкторів. Уточнювалося, що на місці вони займуться навчанням військовослужбовців Національної армії Республіки.

У той же час багато хто говорить про те, що на цій території з'явилися російські найманці. Але на даний момент це нікого не дивує, знаючи як Путін може відправляти свою армію для вирішення будь-якого конфлікту в інші країни. Але практично завжди це закінчується повномасштабними військовими діями з сотнями жертв.

Поки вся інформація уточнюється. Зазначимо, що РФ любить відправляти свою військову "допомогу" в різні країни.

Раніше Hyser писав про те, що мережу насмішила росіянка, яку довелося пов'язувати в літаку, панянка була не в собі.

Також писали, що Білорусь заполонять військові літаки Путіна.

Нагадаємо, що новий український лоукост Bees Airline зареєстрував в Україні перші літаки.