Поліція затримала двох жінок, які обпоювали і грабували чоловіків

У Києві дві жінки обпоїли після чого пограбували 50-річного чоловіка. Правоохоронцям вдалося оперативно затримати рецидивісток. Про це інформує портал obozrevatel.

Згідно з інформацією попередньо жінки познайомилися з майбутньою жертвою, а потім компанія вирішила випити за знайомство. Вони взяли алкоголь і попрямували в парк "інтернаціональний" у Святошинському районі столиці.

Новоспечені друзі присіли на одній з крамничок, де почали розпити міцні напої. Відзначається, що чоловік зробив всього кілька ковтків і тут же втратив свідомість. Коли він отямився, що не виявив при собі кілька тисяч гривень готівкою, банківських карт і дорогого мобільного. Як з'ясувалося пізніше, жінки підсипали в напій чоловіка медичний препарат психотропної дії, щоб на час нейтралізувати його.

Поліцейським вдалося оперативно розшукати злочинниць і затримати їх. Згідно з інформацією однієї з жінок 49 років, а інший 25. Відзначається, що скоєний злочин вже не перший в їхньому списку, так як обидві неодноразово притягувалися до відповідальності за розбійні напади, крадіжки і шахрайство. За даними правоохоронців одна з рецидивісток родом з Київщини, а інша з Вінницької області, проте обидві майданчиком для проживання та "заробітку" обрали Київ.

Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за фактом скоєного жінками розбою. Тепер рецидивістки можуть відправитися за ґрати терміном до 10 років. На даний момент поліція з'ясовує, чи мають злочинниці відношення до інших подібних злочинів.

Раніше портал Hyser інформував, що у Києві почастішали збройні напади на жінок.

Також портал Hyser повідомляв, що на Львівщині чоловік прийшов до знайомого з гранатою, яка привелася в дію прямо в руці. Обидва чоловіки загинули не дочекавшись приїзду швидкої допомоги.

Крім того портал Hyser інформував, що у Дніпрі влаштували стрілянину в переповненому кафе. За даними поліції в конфлікті брало участь 15 осіб, всі вони були затримані.